Üyelik ve İlan Yayını

Üyelik ve İlan Yayını

19 Nisan 2024 tarihinde oluşturuldu.
Üyelik ve İlan Yayını

www.madensahasi.com, Satılık Maden Sahası İlanlarınız için profesyonel bir ilan platformudur.

Üyelik ve ilan yayınının ücretsiz olduğu web sitemizde, basit üye olma sürecini tamamlayarak hemen ilan yayınlamaya başlayabilirsiniz.

www.madensahasi.com ÜYELİK

ÜYELİK İÇİN İSTENEN BİLGİLER

KAYIT OL” butonunu tıkladıktan sonra, üyeye ait bilgilerin girilmesi istenecektir. İletişim bilgileriniz, verdiğiniz ilanla ilgilenen kişilerin sizlere kolaylıkla ulaşabilmesi açısından önemlidir.

Ayrıca sistemimiz üzerinden, üyelerin kendi aralarında mesajlaşması da mümkündür.

Gerekli bilgilerin girişinden sonra üyeliğinizi tamamlayın.

Site yönetimi, üyeliğinize dair bir mail alacak ve uygun profiller hemen onaylanacaktır.

Onay maili, kayıt olurken belirttiğiniz e-mail adresine ulaştıktan sonra giriş yaparak ilan vermeye başlayabilirsiniz.

İLAN YAYINI

Onaylı üyelerimiz hem tüm ilanları inceleyebilir, hem de diledikleri takdirde kendileri de satılık maden sahası ilanı verebilirler.

Bunun için;

  • Üye girişi yapılır
  • ÜCRETSİZ İLAN VER ikonu tıklanır
  • Ruhsat sahasının maden grubu kategorisi seçilerek ilerlenir.
  • Mümkün olduğunca doğru ve ayrıntılı bilgi, ilanınızın görüntülenmesini, sizinle iletişime geçilmesini ve satış hedefinize hızlıca ulaşmanıza yardımcı olacaktır.
  • İlanınıza ilgili alanlardan seçim yaparak devam edin, ilan açıklama kısmında ise, merak edilebileceğini düşündüğünüz her souya cevap verebilecek bir açıklama metni yazın.
  • Web Sitemizde her ilan için 10 adet görsel ekleme hakkına sahip olacaksınız. Görseller oldukça önemlidir. İlgili kişilerin ve potansiyel alıcıların görsel içeren ilanları içermeyenlere göre 120kat daha fazla görüntülediklerini biliyoruz.
  • Yayınla tuşu ile ilan girişini sonlandırın.

Bundan sonraki süreç, üyelik sürecine benzer bir şekilde devam edecektir. İlanınızın uygunluğu kontrol edildikten sonra yayına alınacak ve sizler de üyelik e-mail adresine gelecek bir mail ile bilgilendirileceksiniz.

www.madensahasi.com üyelik ve ilan yayını

LÜTFEN UNUTMAYIN;

www.madensahasi.com, satılık maden sahası ilanlarına yönelik bir yayın platformudur. Bu kapsamda;

  • Yayınlanan ilanlardaki bilgi ve içeriklerin doğruluğu, ilan sahibine aittir ve web sitemizi bağlayıcı bir durumu yoktur.
  • Fiyat vb. talepler ilan sahibi tarafından belirlenir, web sitemiz bu tür konulara müdahil olmamaktadır.
  • www.madensahasi.com yayınlanan ilanlar ile satılan veya satılacak olan ruhsat alanları üzerinden herhangi bir komisyon, aracılık hizmet bedeli vb. ücret talebinde bulunmaz.
  • İlanınızın diğer ilanlar arasında ön plana çıkması, daha görünür ve farkedilir olması amacıyla”DOPİNG” adı altında sunduğumuz destekleyici hizmetlerimizden sembolik ücretler karşılığında yararlanabilirsiniz.
  • Eğer çok sayıda ilanı kendi portföyünüz olarak yayınlamak üzere web sitemiz içinde bir “MAĞAZA” sahibi olabilir, bunun karşılığında bir hizmet bedeli ödeyebilirsiniz.
  • Tüm DOPİNG ve MAĞAZA Hizmetlerimiz, e-arşiv fatura ile belgelenecektir. Bu amaçla, sizden şahsi veya kurumsal fatura adresiniz talep edilir.

www.madensahasi.com, madencilik sektöründe ruhsatlanan ama işletmeye açılamayan ruhsat sahalarının potansiyel yatırımcıları ile buluşmasını sağlamayı hedefleyen bir platformdur. Satış ve komisyon amacı yoktur. Sitemize verebileceğinizi destekler, mağaza ve/veya dopingler ile sınırlandırılmıştır. İlanlarla ilgili her türlü soru, görüş ve şikayetleri ilan sahibine üye telefonu ile, üyelik e-mail adresi üzerinden veya site içi mesajlaşma sistemimizi kullanarak kendilerine iletebilirsiniz.

Bir ilanın gerçek dışı veya sahte olduğunu düşünüyorsanız lütfen İLETİŞİM sayfamızdaki iletişim formu üzerinden bize ulaşın. Gerekli destek ekibimiz tarafından hızla sağlanacak ve gerçeğe aykırı bildirim ve/veya ilanların yayını durdurulacaktır.

Daha ayrıntılı bilgi için şu sayfalarımıza da lütfen göz atmayı unutmayın:

Web Sitemiz ile ilgili her türlü görüş, öneri, şikayet, reklam ve işbirliği talepleriniz için bize İLETİŞİM sayfamız üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

üyelik ve ilan yayını